Boulangerie Hotel Karel

Boulangerie

Boulangerie Hotel Karel is zes jaar geleden gestart door Karlijn Beekmans, toen nog als Bar Hotel Karel. De bar omvatte een lunchroom waar een wisselende ontbijt-, lunch- en borrelkaart werd gevoerd.

In de loop der jaren heeft Karlijn besloten haar voorliefde voor het bakken van brood door te zetten en heeft ze de bar verbouwd tot bakkerij. En met succes, inmiddels komt men van heinde en verre voor het authentieke zuurdesembrood van Karlijn.

scroll om verder te lezen

In de Boulangerie is niet alleen brood verkrijgbaar, elke donderdag tot en met zondag kun je er genieten van verse lekkernijen zoals croissants, pain au chocolat, cinnamon buns, taart of focaccia. Alles in de bakkerij is huisgemaakt door Karlijn, vers en seizoensgebonden. Uiteraard ontbreekt een goede kop koffie niet op de kaart.

De boulangerie is geopend van donderdag t/m zondag van 08:00 tot 14:00. Reserveren is niet mogelijk!